perjantai 16. elokuuta 2013

Oranssi-mustat varpaat

Moikka! Nyt vaihteeksi varpaita. 

Niin mutta kun tässä postauksessa kerroin pikkurillin kynnen katkeamisesta, ja sanoin postaavani siitä lisää tällä viikolla, huijasin.. nimittäin en tajunnut, attä tietenkin haluan postailla kaikki lakkaukset, jotka on tehty ennen kynnen katkeamista, joten tämän postauksen tekeminen venyykin aika paljon, ehkä melkein kuukauden, paitsi jos postaisin monta lakkausta samassa postauksessa... Noh enää kynsi ei ole kipeä ja on kasvanutkin ehkä millin tai pari. Mutta siirrytään lakkaukseen.

Varpaan kynsiä lakkailen harvemmin, ja itseasiassa ne vähän muo inhottaakin.. Ja toivon, ettei kukaan hauku varpaitani, vaikka vähän epämuodostuneet onkin, siksi en laittanutkaan kuvaa miksikään megaisoksi, sitten jos tahtoo voi sen klikkailla suuremmaksi.

Lakkaukseen siis käytin Wettiksen fastdry kokoelman Orangea, Konadin mustaa leimauslakkaa, sekä strasseja ja feikki konadin lattaa.

Tuo Orange on kimalteleva kultaisen oranssi, jossa on kultaista ja jotain tosi vaaleaa shimmeriä, lakka peitti kolmella kerroksella, mutta oli jotenkin tosi mukava levittää, levittyi siis helposti. Kuivuikin melko nopsaan.

 Käytin 
-Wet n Wild, fastdry Orange
-Konad, musta leimauslakka
-Strasseja ja strassitikku
-feikkilaatta(unohtu kuvasta), leimasin, tele finland kortti(xD)
-Broadway, nail art top coat


Postaustahti tosiaan saattaa hidastua nyt koulun alun vuoksi, mutta pyrin postailemaan vähintään kerran viikossa :)

Teettekö te postauksia varpaista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!