keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Höpöttelyä kipeänä ja fail lakkaus

No ensinnäkin ilmoitan, että olen nyt ollut pari päivää kipeänä(flunssaa), joten en ole jaksannut postailla sen jälkeen, kun tultiin saaresta, nyt olen parantumaan päin niin päätin tehdä yhden postauksen.

Asiasta toiseen, ollaan huomenna illalla menossa Viroon, josta tullaan takas maanantaina, tai oikeestaan tiistain puolella, mutta en luultavasti jaksa postailla heti kotiin tultuani. Eli taas viikon päästä suunnileen tulee uusi postaus. Enkä halua ajastaa postauksia, jos jokin menisi pieleen niin harmittaisi, joten toimikaamme näin.

Mutta katsotaan ensin pohjalle laittamani lakka, eli Lumenen Gloss & Care Usvaranta. Usvaranta on harmahtavan tummansininen (petroolin?) värinen lakka, lakka oli creme, jossa ei ollut mitään shimmeriä, holoa tai hilettä. Lakassa oli ihana kiilto ja vaikka yleensä siniset sävyt ei sovi vaaleeseen ihoon tämä kyllä sopi aika hyvin. Lakka peitti jo yhdellä reilulla kerroksella, levittyi helposti, eikä kynsinauhoja tarvinnut siistiä.

 (Oikeasti lakka on aavistuksen vaaleampi)

Nyt taas vanha lakkaus kesäkuun alusta, joka mielestäni feilasi aika pahasti. En edes viitsinyt siistiä sormille menneitä koristeluiden jälkiä. Vetelin siis eri lakoilla viivoja, jokatoiseen kynteen pysty- ja toiseen vaakasuunnassa. Ei näistä sitte enempää.




Käytin
- Sally hansen, Diamond shine Base & Top coat
- Lumene Gloss & Care, Usvaranta
- Lumene Natural Code, Fairytale
 -Lumene Gloss & Care, Luonto herää
- Golden Rose Jolly Jewels, 106
- Flormar pretty, P26
- en muistaakseni laittanut päällyslakkaa


Moimoi ja paranemisia kaikille kesäflunssaa poteville!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!