tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 17: Ostospostaus

Alunperin lähdin metsästämään sitä blogeissa kehuttua Isadoran peel off aluslakkaa, millä glitterlakat pitäisi saada lastuina irrotettua pois kynneltä. Varsinkin tälläiselle glitterlakkojen ystävällä sellainen olisi must have, niinpä hihkuin riemusta, kun kuulin, että se on tullut Suomeen kauppoihin myyntiin. Vaan eipä sitä löytynyt mistään, kiersin lähes kaikki Isadoraa myyvät liikkeet Kampissa ja Rautatientorilla. Monissa blogeissa tosiaan sanottiin myös, että se tuntuu kaikkialta olevan "kadonnut" eilen koin tämän saman ilmiön. Ei Isadoran hyllyissä edes ollut tyhjää paikkaa, mihin lakka kuuluisi, vaikka löysin sen uuden hologlitter sarjankin, mihin kuuluu tämä aluslakka ei sitä löytynyt, ehkä se on loppuunmyyty tai sitten ei edes ole vielä hyllyille päivitetty. En tiedä. Ehkä lähden joulun jälkeen taas uudelle metsästysreissulle..

Tavaraa kuitenkin lähti mukaan, vaan ihan eri matskua, mitä oli suunniteltu, niin siinä usein käy :D











 H&M
  • Huppari (n. 20e)
  • Farkkulegginssit (n. 20e)
  • Kynsitarroja (n. 2e)
K-Market
  •  Huulirasva (1.70e)
  • Rimmel Space Dust-Total Eclipse (5.20e)
 
Farkkulegginssit ostin vanhojen tilalle, sillä niistä vanhoista oli jo mennyt polvet ihan hajalle, niissä oli järkyttävät reiät, irl kaverit saattaakin muistaa ne :D  

Mulla on tapa(pakkomielle), että aina rullaan huulirasvan lähes kokonaan ulos siitä putkilosta ja sitten takaisin. No tässä rasvassa ei saanutkaan puikkoa takaisin putkiloon niin helposti, niinpä kun yritin auttaa sitä sormella takaisin putkiloon rasva päätti katketa.. jes.. Mitä ehdin kokeilla toi on tosi toimivaa kamaa, aion ostaa uuden. (Säilöin osan rasvasta pieneen rasiaan, mä vaan inhoon purkkirasvoja.. kynnen alus tulee täyteen rasvaa, se on epähygieeninen ja sormet on sen jälkeen ihan tahmeet..) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!