sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Luukku 22: Snowflake nails

Kävin tänään katsomassa Hobitin jatko-osaa 3D:nä. Elokuva oli mahtava, ei siinä mitään. Kannattaa käydä katsomassa, jos sellainen mahdollisuus tulee :)
Aamulla ennen lähtöä päätin lakata kynnet, vaikka aikaa olikin vähän, alle tunti. Lakkauksissa näkyykin kiirehtiminen, toivottavasti ei haittaa.

Pohjalla Dependin holographic kokoelman 2033, lumihiutaleet tein uudella Orlyn instant artistilla, jota en maininnut eilisessä ostospostauksessa, sillä ajattelin ensin laittaa sen pakettiin odottamaan aattoa.

Orlyn koristelulakakkahan on vesipohjainen, jossa huono puoli on erittäin helppo leviäminen päällyslakan laitossa. Koska aikaa ei ollut laitoin vain heti pikakuivattavaa pariin kynteen koristelulakan ollessa kosteaa, josta seurasi lumihiutaleiden leviäminen. Jos tuon Orlyn lakan antaa hetken kuivahtaa ennen päällyslakan laittoa se ei leviä niin paljon. Muuten lakka oli todella laadukas ja vesipohjaisuudessa on hyvä puoli se, että laimentaminen kai tapahtuu vedellä.


Dependin 2033, sininen holo on todella kaunis, vahvan holoisuuden omistava lakka<3  Peitti kolmella kerroksella ja kuivui nopeasti kerrosten välissä. Mun lemppari hololakka tää taitaa olla tähän mennessä.

Lumihiutaleet tosiaan apinoitu jostain Cutepolishin youtube videosta.
 
Toi keskisormen lumihiutale...

Niin ja nyt mulla on toi kynsilävis<3 Porasin sen eilen illalla. Luulin, että pora menisi heti kynnen läpi, mutta siinä kestikin vähän kauemmin. Nyt vain kysymys kuuluu: Mistä saa kynsikoruja muuten, kuin tilaamalla netistä? Entä onko jollain kokemusta kynsilävistyksistä? Saa vastata aloittelijalle :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!