torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5: Blue nails

Tänään esittelen viidennen päivän kynnet, jotka on >>joulukalenterin<< mukaan siniset. Halusin kokeilla (puolivuotta sitten ostamaani) Wet n Wild Fergie sarjan Dutchess nimistä lakkaa. Kun tämän lakan ostin sarja oli juuri ilmestynyt Seppälään ja maksoi järkyttävät kahdeksan euroa. En yleensä osta lakkoja (ainakaan Seppälästä) noin kalliilla ja nyt vähän kaduttaa, sillä Fergiet on siirtynyt hienosti asetellusta hyllystä sekaiseen 3-4 € alekoriin..



Eli Dutchess on läpinäkyvässä pohjassa todella hienojakoista tummaa turkoosihtavaa, ehkä petroolin sinistä glitteriä, sekä hieman isompiä violetteja pyöreitä glittereitä. Lakka on kyllä ihana, kunhan jaksaa nähdä vähän vaivaa, kynsissä nimittäin valehtelematta_viisi_paksua kerrosta, jonka jälkeen kynnet onkin sen mukaiset. Tuon jälkeen menen kirjoittamaan tätä postausta ja laittamaan pikakuivattavaa päällyslakkaa toivoen parasta.
Siitä sudista vielä,  se on kyllä ihan hassu! Lakan suti on melko lyhyt ja erittäin leveä ja paksu. En tykkää yhtään, melkoiset sotkut sainkin aikaan. Siis kenellä oikeesti on niin levee kynsi? 


 Ja haluutteko arvata jaksoinko tän säätämisen jälkeen enää tehdä mitään koristeluita? :D

Jos tämä postaus ei ilmestynyt eilen tai tulee kaksi kertaa laitan syyn bloggerille, sillä eilen julkaisin tämän postauksen ja se näkyi blogissa, mutta tänään sitten postausta ei näkynytkään!! Blogger kai oli vetänyt postauksen takaisin luonnokseksi ja poistanut tekstiä tästä postauksesta tai ei ollut tallentunut, vaikka niin näyttikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!