perjantai 27. joulukuuta 2013

Rimmel space dust, Total eclipse

Siinä sitten joulu 2013 oli ja meni. Lahjoja sain niitä perus pehmeitä paketteja, muutaman korun, pari kynsilakkaa, jotain satunnaista sekä tietenkin suklaata :) Vähän harmitti lumen puute, mutta onhan viimevuosina ollut valkeita jouluja parikin.

Niin Isadoran Peel off basea on nyt kokeiltu ja hyväksi todettu, vaikka koostumus ja haju vaikuttivat uhkaavasti erikeepperiltä. Tökötti lähti vaivattomasti yhtenä laattana vähän lakkausalueen reunasta rapsuttamalla, eikä repsottanut yhtään, vaikka lakkaukset oli mulla kolme päivää. Toisaalta voisihan liimakin käyttäytyä näin? Kuivui melko hitaasti läpinäkyväksi. Tämän kokemuksen perusteella en kadu ostoa. Mulla oli Peel offin alla Sally Hansenin Hardener aluslakka, aion vielä varmaan uudenvuoden kynsiin kokeilla tätä ilman aluslakkaa.

 
   
 Niinkuin otsikosta huomaa kynsillä Rimmelin Space dust sarjaan kuuluva Total eclipse. Total eclipse on jännä, tumma hiekkalakka vihreällä/turkoosilla shimmerillä. Tää oli mun eka Rimmelin lakka ja tästä jäi aika hyvä vaikutelma, peitti nimittäin parilla kerroksella. Myös levittäminen oli helppoa, joskin leveä suti vähän haittasi. Kuivui hiekkalakkojen tapaan nopeasti.

 
Havainnollistava makrokuva


Ihana lakkahan tää on<3 
Hyvää illanjatkoa(tai mihin aikaan tätä luettekaan..) kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!