torstai 19. joulukuuta 2013

Luukku 19: Top 5 jouluiset kynsilakkani

Otsikko taitaakin jo kertoa kaiken, eli tänään top 5 jouluisimmat lakkani. 

Wet n Wild Halucinate, Sally Hansen Glitter gun, Claire's cosmetics, Claire's cosmetics, O.P.I The impossible



Sally Hansen, Glitter gun
 Glitter gun sisältää kirkkaalla pohjalla valkoisia tikku- ja erikokoisia hexglittereitä. Kultaisia glittereitä on myös erikokoisia hexejä. Mun mielestä tosi jouluinen topperi.
  
Salamalla
Halucinate on vähän utuisella pohjalla pelkästään valkeaa mikroglitteriä, joista osa kimaltelee sateenkaaren väreissä valon osuessa. Ihana topperi, jos kaipaa talvista huurteisuutta lakkauksiin<3
 
Wet n Wild Halucinate, Claire's cosmetics
 Claire's cosmetics(?) Näitä lakkoja, minkä nimet on vähän epäselvä juttu, joten en edes kirjoita niitä.
Hopeita tikkuglittereitä kirkkaalla pohjalla, glittereissä myöskin on vahvasti holoisuutta, loistavat sateenkaaren väreissä, hieman jopa ilman valon osuessa. Glittereitä tulee kynnelle todella harvassa, levittää myöskin lakkaukset helposti.

Claire's cosmetics, O.P.I The impossible
 
Tummansininen lakka, jossa paljon tollasta hopeaa todella hienojakoista glitteriä, myös vähän isompia hopeisia lastuja on joukossa. Peittää muistaakseni ekalla kerroksella, mutta saattaa tarvita kaksikin. Levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Tykkään<3

The impossible on punainen hiekkalakka, jossa punaisia isompia ja pienempiä glittereitä ja pohja koostuu lähinnä todellä hienojakoisesta punaisesta glitteristä. Peittää parilla kerroksella. Musta tosi jouluinen lakka.

Niinkuin huomasitte aika glitterpainotteisella mennään :D En oikeestaan miettinyt lakkoja enempää, nappasin vain laatikosta lakkoja, jotka oli mun mielestä ees vähän jouluisia. Huomasin, että mulla ei oo kauheesti jouluisia lakkoja, se asia pitäis paikata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!