maanantai 9. joulukuuta 2013

Luukku 9: Glitter nails

Yhdeksäntenä päivänä on glitteriset kynnet. Glitteriä tuli nyt pelkästään nimettömään koko kynnelle, muihin sitten tummanviolettia cremeä. Glitter lakaksi valitsin kokeilemattoman Mavalan uuden Jewel sarjan lakan, josta en ole varma, onko toi hiekka-, vai glitterlakka.. Cremenä Miyon Blueberry, josta voi lukea enemmän tästä ja tästä. (En kyllä tajua, mitä järkeä oli laittaa miljoona kuvaa yhteen postaukseen, eihän kukaan jaksa niitä katsoa :D)

Mavala - Moonstone (nimettömässä)

Moonstonessa erotin pinkkiä ja vaaleansinistä mikroglitteriä, mutta eniten taisi olla lilahtavaa hopeaa. Todella kaunis lakka ja koostumus ja levittyvyyskin hyvä. Peitti siis kahdella kerroksella ja levittyi vaivatta.

Molemmat lakat peitti parilla ohuella kerroksella, Moonstone vain vielä helpompi levittää, Blueberryyn lisäsin varmuuden vuoksi toisen kerroksen.Tein nyt ihan yksinkertaisen koristelun, 3 isoa pilkkua yhdelle sivulle pystysuunnassa riviin dotting toolilla. En laittanut päällyslakkaa.

Blueberry näyttää oikeesti kaikissa kuvissa liian ruskealta, onhan se vähän rusehtavan sävyinen, muttei todellakaan noin ruskea, vaan tummanvioletti..
Sitten tosta Mavalan glitterlakasta vielä. En ole yhtään varma onko tuo hiekka-, vai tavallinen glitterlakka, nimittäin tossa alemmassa kuvassa lukee hämäävästi 3D effect. Eli onko toi hiekkalakka? Mun mielestä pinta on aika karhee, eli saattaa hyvinkin olla, onko kukaan nähnyt tai ostanut Mavalan jewel sarjaa, mitä mieltä olette?

Kuvat on otettu Kampin Anttilasta
 

Tietääkö joku enemmän Mavalan uudesta Jewels sarjasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vaan kommentoimaan :), asiallisia kommentteja, kiitos!